Deze website gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere webervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

  • Activiteiten

Lauwe on Light Classic

Lauwe on Light Classic

21 t/m 22 december 2019
Centrum

Omschrijving

Sfeervol muzikaal en cullinair feestweekend

21 december is het te doen in Lauwe! Op het plein kunt u heerlijk genieten vanaf 17.00uur tot 24.00uur van het Saars winter food fesitval met heerlijke hapjes en live muziek van Zanger Marinus.
Vanaf 18.00uur hebben we muziek optredens op de zandstraat van Dweilorkest de Druppels, Koor Trug in de ted, De Lads, zanger Huub Sepers, Zangkoor Hullie & Smartlappenkoor 't Anker.

Diverse bezienswaardigheden

Te zien in de straat zijn: Turnvereniging Fortis- Dansschool Just Dance met een optreden om 19.00uur voor de feest winkel en om 19.30uur bij Gall&Gall- Scouting Don Bosco- Joris events- Verse oliebollen en appelbeignets van Thomassen de Echte bakker. Kom ook met de kids naar de gezellige kinderdisco bij de Twee Linden!

Het grote kerststal

Bij Museum Tweestromenland kunt u het grote kerststal bewonderen! Volg de lampjes...

Lampjes optocht

De Basisschoolleerlingen lopen onder begeleiding van de oude brandweerwagen en Dweilorkest de Druppels vanaf de Rosmolen door de straten naar de zandstraat. De zelfgeknutselde lampjes worden door de straat gezet en maken een mooie lichtbaan. Dit begint om 18.00uur

De straten jurering

Op 19 december gaat de jury vanaf 20:00 met het treintje van Theo langs de straten om te jureren.

Nieuw dit jaar is dat ook bezoekers mee stemmen via Whatsapp! Elke straat zet een bord in de tuin met instructies om te stemmen. Vrijdag 20 dec om 20:00 sluit de WhatsApp lijn.

22 december Kerst koopzondag met de uitreiking

Alle winkels zijn geopend van 13.00uur tot 17.00uur22 december zal worden afgesloten met de prijsuitreiking om 17:30 op het plein in het centrum van het dorp. Saars winter foodfestival is open tot 20.00uur! Eet smakelijk!

1e prijs Waardebon t.w.v. € 250,- bij Maarten Kocken Keurslager
2e prijs Waardebon t.w.v. € 125,- bij Jumbo Beneden-Leeuwen
3e prijs Waardebon t.w.v. € 75,- bij Thomassen de echte bakker

Lauwe on light candle light shopping!
TreinTijden Lauwe on light
saars foodfestival Lauwe on light

  • Activiteiten

Onze ondernemers
staan voor u klaar

Onze ondernemers