Deze website gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere webervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

  • Activiteiten

Lauwe on Light Classic

Lauwe on Light Classic

9 t/m 22 december 2019
Centrum

Omschrijving

Na enkele jaren van stilte gaan we dit jaar nieuw leven blazen in het gezellig evenement 'Lauwe on Light'.

De start

Om van Lauwe een mooi plaatje te maken vragen wij om vanaf het weekend van 7 en 8 december te beginnen met het ophangen van de verlichting.

Jurering

Op 19 december gaat de jury vanaf 20:00 met het treintje van Theo langs de straten om te jureren. Ook zullen er haltes plaats gaan vinden op de route van de aangemelde verlichte straten.

Nieuw dit jaar is dat ook bezoekers mee stemmen via Whatsapp! Elke straat zet een bord in de tuin met instructies om te stemmen. Vrijdag 20 dec om 20:00 sluit de WhatsApp lijn.

De uitreiking

21 en 22 december zullen dagen zijn vol activiteiten voor jong en oud met enorm veel bezienswaardigheden. Dit weekend zal worden afgesloten met de prijsuitreiking om op zondag om 17:30 op het plein in het centrum van het dorp.

1e prijs Waardebon t.w.v. € 250,- bij Maarten Kocken Keurslager
2e prijs Waardebon t.w.v. € 125,- bij Jumbo Beneden-Leeuwen
3e prijs Waardebon t.w.v. € 75,- bij Thomassen de echte bakker

Aanmelden

Wil je jouw buurt of straat aanmelden om mee te doen en kans te maken op deze geweldige prijzen? Dat kan! Neem contact op via lauweonlight@gmail.com om je in te schrijven en meer informatie te ontvangen.

Aanmelden kan tot 11 december, ben er dus snel bij!

  • Activiteiten

Onze ondernemers
staan voor u klaar

Onze ondernemers