Deze website gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere webervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

  • Ondernemers

Alphega apotheek West Maas en Waal

Alphega apotheek West Maas en Waal

Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid.

Over Alphega apotheek West Maas en Waal

Alle aandacht
Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Bij Alphega apotheek nemen we de tijd voor je. Voor goed advies en de aandacht die jij verdient. Bij Alphega apotheek sta jij centraal. Je kunt daarom altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, ongeacht je zorgvraag. Bij Alphega apotheek kun je terecht voor goed advies en persoonlijke aandacht. We bieden je handige oplossingen en uitgebreide aandacht voor preventie.

Makkelijk geregeld
Goed voor jezelf zorgen kost al genoeg energie. Daarom maken wij het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld met services zoals mijngezondheid.net; al jouw gezondheidsinformatie altijd en veilig online beschikbaar. Of we bezorgen gratis thuis wanneer nodig. Wij zijn gevestigd in heel het land. Er is dus altijd wel een Alphega apotheek bij jou in de buurt. Bij deze apotheken kun je terecht voor een breed assortiment aan producten en werken we allemaal volgens dezelfde visie.

Echt goede zorg
Alphega apotheek helpt je met de beste zorg. Met handige oplossingen speciaal voor jou en uitgebreide aandacht voor preventie. Zo garandeert onze Zorgcheck veilig geneesmiddelgebruik. Ook bieden wij controles en advies, bijvoorbeeld bij astma of diabetes en helpen we je bij gewichtsbeheersing of stoppen met roken.

Constante kwaliteit
Alle Alphega apotheken zijn gecertificeerd of werken aan het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem, dat is gecertificeerd volgens HKZ en ISO. Ook onze medewerkers in de apotheek worden voortdurend getraind en opgeleid. Zowel op het gebied van farmaceutische zorg als klantcontact. Zo garanderen we constante kwaliteit.

Assortiment
Je goed voelen, dat gaat om meer dan alleen je fysieke gezondheid. Daarom nemen we bij Alphega apotheek de tijd voor je. Alphega apotheek biedt receptgeneesmiddelen, een breed assortiment zelfzorgmiddelen, medische hulpmiddelen en huidverzorgingsartikelen. Ook bieden we een betrouwbaar en uniek huismerk.


Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30 uur
Dinsdag 8:30 - 17:30 uur
Woensdag 8:30 - 17:30 uur
Donderdag 8:30 - 17:30 uur
Vrijdag 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
  • Ondernemers

Onze ondernemers
staan voor u klaar

Onze ondernemers