Deze website gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere webervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.

  • Ondernemers

De Twee Linden

De Twee Linden

Waar u kunt genieten van het beste wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft.

Over De Twee Linden

Slapen
“Mooie moderne kamers, niets vergeten”, “Een diamant in een hooiberg”, “Zo vriendelijk zijn we nog nooit behandeld”. Dat is wat de recensie koppen schreeuwen van Hotel De Twee Linden. Een gezellig familie hotel in het dorpshart van Beneden-Leeuwen.

Met 27 moderne kamers is Hotel de Twee Linden een thuiskomen voor een diversiteit aan Nationale en Internationale gasten. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en een heerlijk bed voor een goede nachtrust.

Eten
U hoeft geen gast in het hotel te zijn om toch lekker te eten bij de Twee Linden. De rijkelijk gevarieerde kaart biedt passende gerechten voor een ieder. Laat u verrassen door de Chef met verschillende smaaksensaties, zowel de klassieke als de moderne varianten.

Vergaderen & Vieren
Behalve hotel en restaurant om heeft de Twee Linden mooie ruimtes om uw evenementen onder te brengen. Denk hierbij aan een aandeelhouders vergadering, een heidag, de kerstborrel een personeelsfeest of een uitgebreide nieuwjaarsreceptie.

Alle evenementen worden in stijl op maat gemaakt zodat uw gasten niets te kort komen. De grote van de groep is niet belangrijk het is mogelijk vanaf 2 tot 500 gasten. Hotel de Twee Linden nodigt u dan ook graag uit om een keer een ‘voorproefje’ te komen nemen.

De Twee Linden voor thuis
Een selectie gerechten van onze menukaart kan nu ook worden besteld voor thuis. Kijk op de website van de Twee Linden voor het bestelformulier en de mogelijkheden.


Openingstijden

Iedere dag geopend.

Ontbijt 7:00 - 10:00 uur
Lunch 11:30 - 17:00 uur
Diner 17:00 - 21:00 uur
  • Ondernemers

Onze ondernemers
staan voor u klaar

Onze ondernemers